E momentul să pornim la drum cu Don Catering

Asociația pentru Păstrarea Tradițiilor Culinare promovează tradițiile locale și creează legături directe între mediul rural, vulnerabil, din Valea Dragului – Giurgiu și București, prin servicii de Catering, punând în legatură producătorii și consumatorii locali.

 

Asociația pentru Păstrarea Tradițiilor Culinare iniţiază, consolidează, susţine şi promovează doua structuri de economie socială dezvoltate de grupurile vulnerabile. Rolul acestora este unul cât se poate de simplu și prompt: crearea de bunăstare pentru cetățenii locali, prin înființarea unor noi locuri de muncă în comuna Valea Dragului.

 

Don Catering este o structură de economie socială dezvoltată de APTC în cadrul proiectului „INCLUZIV – o şansă pentru grupurile vulnerabile”, POSDRU/173/6.1/S/147841, ce urmăreşte integrarea şi menţinerea pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţii de risc, a victimelor violenţei în familie și a persoanelor de etnie romă, grupuri supuse excluziunii sociale

 

Don Catering a pornit la drum și își deschide larg porțile pentru persoanele din Valea Dragului care au fost angajate. Managerul structurii de economie socială a fost angajat în luna septembrie iar celelalte trei persoane care au ocupat pozițiile de ajutor de bucatar și soferul au început activitatea din luna octombrie.

 

Ne am bucura să vă avem ca oaspeți ai locației noastre din Valea Dragului și începând cu luna ianuarie 2016 ne dorim să devenim furnizorii dumneavoastra pentru serviciile de catering adresate evenimentelor speciale precum și mesele de zi cu zi.

 

Vă așteptăm să descoperiți universul Don Catering  vizitând site-ul și pagina de Facebook!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTEAZĂ-NE

Răspundem cât ai zbura peste Atlantic și înapoi.

Sending

© 2015 Don Catering

Log in with your credentials

Forgot your details?