Despre noi

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul

Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

about us-04

Dimineţi voioase printre decoraţiuni de Crăciun în Nürnberg, după-amiezi cu iz medieval în Metz sau poate un apus romantic în insula Capri? Poţi trăi toate aceste experienţe – în fiecare pauză de masă.

Don Catering este inovaţia culinară prin care oricine poate explora înălţimi montane ameţitoare, plaje secrete şi oraşe încărcate de istorie. Oferim excursii de grup croite pe gustul tău, cu transport rapid şi asigurare de sănătate inclusă. Fie că preferi incursiunile scurte sau sejururile prelungite, la noi vei găsi cu siguranţă un pachet îmbietor. Însă toate călătoriile încep cu una cardinală: scurta escală în Valea Dragului nu impresionează – cel puţin nu încă. În comuna giurgiuveană se află în plină desfăşurare proiectul “INCLUZIV – o șansă

pentru grupurile vulnerabile”, ce urmăreşte integrarea şi menţinerea pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţii de risc, a victimelor violenţei în familie și a persoanelor de etnie romă, grupuri supuse excluziunii sociale.

Promotorul acestei iniţiative este Asociația pentru Păstrarea Tradițiilor Culinare, care susține dezvoltarea durabilă şi inclusivă a comunităţii locale. Prin crearea unei structuri a economiei sociale care să furnizeze produse locale către consumatorii din Bucureşti, în baza unor servicii de catering, Valea Dragului ar putea deveni o comună prosperă și unită, iar tradițiile culinare ale zonei ar fi nu doar păstrate, ci și răspândite. Aşadar, scoate un şerveţel şi pregăteşte-te să urci munţi de mămăligă troieniţi cu mozzarella, să te legeni pe

valuri verzi de salată şi să te afunzi în răcoarea pădurilor de brioşe. Printre amintirile fiecărei călătorii, păstreaz-o şi pe aceasta: frumuseţea unei ţări nu stă doar în oraşele ei impunătoare sau în peisajele spectaculoase, ci şi în bogăţiile ei culinare. Iar când vine vorba de bucătăria românească, ingredientul principal sunt oamenii.

Don Catering livrează porţii zilnice de relaxare şi de mâncăruri savuroase. Te invităm la un drum presărat cu proteine şi antioxidanţi prin bucătăriile lumii care au influenţat tradiţia culinară românească. Cu Don Catering, o zi revigorantă de concediu pentru excursioniştii gastronomici înseamnă o zi liniştită acasă pentru oamenii din Valea Dragului.

Pofta bună de călătorit vine de la fabrica noastră din Valea Dragului.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesează acest link

CONTACTEAZĂ-NE

Răspundem cât ai zbura peste Atlantic și înapoi.

Sending

© 2015 Don Catering

Log in with your credentials

Forgot your details?