Poze de la primul eveniment Don Catering

Am pornit la drum cu un spectacol de live cooking care ne-a depășit așteptările! 15 Octombrie a venit nu doar cu nenumărate delicii, ci și cu prieteni noi.

 

Mulțumim Miele Center pentru găzduire și Chefilor Johnny Șușală şi Nico Lontras pentru pasiunea cu care au transformat feluri simple de mâncare în excursii gustative surprinzătoare. Cele două meniuri gătite în avanpremieră au deschis apetitul pentru oferta completă Don Catering; până la dezvăluirea sa, fiecare participant a primit câte un pachet promoțional pentru a păstra vie amintirea întâlnirii noastre.

 

Nu am fi putut să ne bucurăm de acest prim pas fără invitații noștri, care au făcut seara cu adevărat memorabilă prin entuziasmul lor contagios și implicarea în a duce mai departe povestea lui Don Catering și a inițiativei care a însuflețit Valea Dragului. Le mulțumim în mod deosebit lui KissTheCook, Divainbucatarie.ro, La PrăjiturEla, Cooking with my soul, GatesteUsor.ro, Calatorii si farfurii, Salt’n’sasha  – să consemnăm împreună cât mai multe momente speciale!

 

Călătoria de-abia începe, iar următoarea oprire se conturează deja la orizont. Urmăriți-ne pe Facebook și Twitter pentru a fi primii care află ce evenimente delicioase punem la cale în continuare.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTEAZĂ-NE

Răspundem cât ai zbura peste Atlantic și înapoi.

Sending

© 2015 Don Catering

Log in with your credentials

Forgot your details?