Micul Chef, la tine acasă

Mustața jucăuș răsucită, zâmbetul năstrușnic, privirea nerăbdătoare ațintită spre zări îndepărtate – bucătarul aventurier Don Catering a început de pe 16 Octombrie să deseneze harta călătoriilor sale gastronomice viitoare.

 

Personajul prietenos care ne invită să descoperim influențele bucătăriei tradiționale românești a fost conturat de Save or Cancel, echipa creativă care s-a ocupat de identitatea vizuală a proiectului. Afișele, broșurile și cutiile cu pachetele-cadou au surprins pofta de viață cu care ne condimentăm toate felurile de mâncare, în timp ce pixurile și cărțile de vizită pline de culoare ne-au înveselit multe întâlniri și zile petrecute la birou.

DSC_1923

Puteți recrea atmosfera exploratoare a meniurilor Don Catering cu șorțurile create special pentru micul bucătar din Valea Dragului, iar rețetele preferate și amintirile fericite alături de prieteni și familie se păstrează și se împart cel mai ușor cu stick-urile USB marca Don Catering. Și pentru că orice traseu e mai plăcut de străbătut în grup, stickerele Don Catering vă însoțesc cu drag în excursii, gata să învioreze genți de voiaj și jurnale de călătorie.

 

DSC_1909

Voi cum folosiți produsele promoționale Don Catering?

DSC_1906

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTEAZĂ-NE

Răspundem cât ai zbura peste Atlantic și înapoi.

Sending

© 2015 Don Catering

Log in with your credentials

Forgot your details?