15 Octombrie vine cu nenumărate delicii

Don Catering vă invită să descoperiți gustul unei pauze adevărate

 

 

 

 

Acum că păsările migratoare au plecat peste 9 mări și 9 țări, e momentul să pornești și tu în excursie cu Don Catering.

 

În curând va fi suficient un singur gest pentru a le oferi colegilor de serviciu, partenerilor sau prietenilor atât o masă delicioasă, cât şi o vacanţă concentrată. Don Catering livrează bunătăți inspirate din cultura gastronomică a popoarelor care au influenţat meniul tradiţional românesc, iar prima expediție culinară va avea loc pe 15 Octombrie la Miele Center, aflat la parterul Turnului Sudic al clădirii City Gate din Piața Presei Libere, nr. 3-5. Vă așteptam începand cu ora 17:00.

 
Responsabili de traseul nutrițional prin cele 4 zări va fi Chef Johnny Șușală și Chef Nico Lontras, care vor transforma bucătăriile moderne din Miele CENTER în baloane cu aer cald, ski jet-uri particulare și cursiere elegante pentru turiștii culinari. Invitații săi vor degusta câteva dintre felurile de mâncare ce compun meniurile călătoare Don Catering și vor descoperi povestea proiectului care aduce schimbarea în Valea Dragului, ajutând grupurile defavorizate din comună să îşi construiască un stil de viaţă sustenabil şi inclusiv.

 

Don Catering este o structură  a economiei sociale dezvoltată de APTC în cadrul proiectului „INCLUZIV – o şansă pentru grupurile vulnerabile”, POSDRU/173/6.1/S/147841, ce urmăreşte integrarea şi menţinerea pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţii de risc, a victimelor violenţei în familie și a persoanelor de etnie romă, grupuri supuse excluziunii sociale.

 

Don Catering livrează porţii zilnice de relaxare şi de mâncăruri savuroase. Te invităm la un drum presărat cu proteine şi antioxidanţi prin bucătăriile lumii care au inspirat tradiţia culinară românească. Cu Don Catering, o zi revigorantă de concediu pentru excursioniştii gastronomici înseamnă o zi liniştită acasă pentru oamenii din Valea Dragului.

 

APTC a fost înființată în luna iunie a anului 2014 având ca scop promovarea tradițiilor locale și a valorilor naționale prin readucerea la viață a rețetelor tradiționale vechi. Prin proiectele sale, asociația dorește să creeze legături directe între mediul rural din Valea Dragului, Giurgiu, și București, pentru a stimula activitatea economică la nivelul comunei și, implicit, dezvoltarea durabilă a acesteia.

 

Ne-ar plăcea să fim alături de voi toți însa având în vedere capacitatea limitată a spațiului, de 40 de locuri, trimiteți un e-mail la madalina@doncatering.ro pentru a confirma prezența.

 

Parteneri: Restograf, Thetrend, Radio ImpulsFeeder.ro

 

Proiect susținut de APTC, Don Cruton, Asociația Hermes Bucureşti

 

Contact: Don Catering, str. Baicului nr. 64 A, com. Valea Dragului, jud. Giurgiu

Mădălina Ene – Manager

tel: 0767078936

1 Comment
  1. IzabelaZamfir 3 years ago

    Iata ca am citit un text prea bun redactat intr-un mod dificil de aflat in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, atunci reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTEAZĂ-NE

Răspundem cât ai zbura peste Atlantic și înapoi.

Sending

© 2015 Don Catering

Log in with your credentials

Forgot your details?